Kosteusmittauksia

 

Kosteusmittauksia Uudenmaan alueella

Kosteusmittauksen tarkoituksena (suuntaa antava) on selvittää kiinteistön yksittäisen tilan, asunnon tai tietyn rakenneosan kosteustilanne. Usein kosteusmittaus tehdään kostean tilan, kuten kylpyhuoneen rakenteiden kosteustason selvittämiseksi. Kosteusmittaus on tarpeellinen esim. asunnon myynnin yhteydessä tai epäilet rakennuksessa (kohteessa) kosteusvauriota.

Kosteusmittauksessa ensimmäisenä tarkastellaan kohteesta pintapuoliset havainnot (lattia, seinät, katto). Onko hilseilyä, kosteutta tai muita merkkejä kosteudesta. Tämän jälkeen kohde tutkitaan kosteusanturilla. Kartoituksessa ei rikota pintoja, eli jos ulkoapäin ei mitään vaurioita ole havaittavissa eikä kosteusanturi havaitse mitään, yleensä rakenteita ei lähdetä avaamaan, katso hinta ja varaus.

HUOM! varauksen voit tehdä kaksi päivää aikaisemmin (myöhemmäksi), varaus aina vahvistetaan. Voimme myös muuttaa aikatalua (ehdottaa uutta aikaa) sinun pitää tämä vahvistaa jos ehdotettu uusi aika sopii sinulle. Palvelun hinta 65,00 euroa, emme tee raporttia mittaustulokset on paikan päällä sinun tiedoksi.

Jokeva-Kiinteistöt Oy

0504114212
info(at)jokevakiinteistot.fi

rakennusten mittauspalvelu

Tarjoamme mittauspalveluitamme rakennusten rakenteiden ym. kohteiden mittaukseen esim. kosteusmittauksia, lämpökamerakuvaukset, myös ilmamäärien mittaukset (venttiilit) ja säädöt.

Pyydä tarjous